Luftfartsselskabet NIKI er gået konkurs

Det østrigske luftfartsselskab Niki er gået konkurs. Dette betyder, at alle flyvninger med selskabet er blevet indstillet pr. 14. december 2017. Hvis du har købt din rejse direkte fra NIKI, er du som udgangspunkt berettiget til at få enten dine penge for flybilletten refunderet eller få tilbudt en omlægning af din rejse. Som følge af konkursen vil selskabet dog ikke kunne tilbyde dig en rejseomlægning. Har du ikke modtaget refusion af billetprisen, skal dette krav meldes i Nikis konkursbo. Vi vil opfordre dig til at holde dig orienteret om de informationer, der måtte fremgå på Nikis hjemmeside.

Har du købt din rejse gennem et rejsebureau eller en billetudbyder foreslår vi, at du kontakter dem og forhører om muligheden for at få refusion.
Såfremt du har købt din rejse med et Master Card, kan du kontakte din bank og høre hvad dine muligheder er for, at beløbet på flybilletterne ikke bliver trukket. Har du tegnet en rejseforsikring, kan du kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvilke rettigheder du har i tilfælde af en konkurs.